Tinnitus Coaching

De afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in de aanpak van Tinnitus, en er komen dan ook steeds vaker mensen bij mij die hulp zoeken in de omgang met Tinnitus.

Zelf heb ik ook ervaring met Tinnitus, en bijbehorende Hyperacusis. In mijn eigen zoektocht, die het meest intens was rond 2012/ 2013 ben ik tot veel inzichten gekomen, en heb ik gemerkt dat de manier waarop ik mij verhoud ten opzichte van de Tinnitus bepalend is voor mijn beleving ervan. Met andere woorden, door mijn reactie op de Tinnitus te veranderen, kwam ik tot rust, en had zelfs het geluk dat het geluid uiteindelijk (grotendeels) verdween. Nu nog is het meestal stil, en als er weer eens een periode van Tinnitus is, dan is het geen probleem.

Ik ben bezig een aparte Tinnitus website te maken, met veel informatie, en begeleide meditaties. Vooral deze meditaties zijn een heel krachtig hulpstuk in de omgang met Tinnitus.

Ook heb ik een heel mooie samenwerking met een team van experts, en een Tinnitus-kliniek, waarmee we retraites in Portugal organiseren voor mensen met Tinnitus. Klik hier voor meer info.

In de tussentijd ben je welkom voor een individueel consult, zie contactpagina. Of bel 06-20929452.

En als je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief, hoor je het wanneer de Tinnitus website, inclusief meditaties, gereed is.

Copyright © Dandelion by Pexeto