Werkwijze

Werkwijze Persoonlijk consult

  • Het eerste consult wordt voorafgegaan door het invullen van een intakeformulier. Na afloop van het eerste consult kun je aangeven of je het gevoel hebt dat deze werkwijze bij je past, en of je de intentie hebt om een aantal keer (eens in de 2 of 3 weken) te komen, zodat de processen goed in werking worden gezet. Uiteraard heb je de vrijheid om tussentijds van gedachten te veranderen.
  • Elk consult is uniek, en vindt plaats in ontspannen en ongedwongen sfeer.
  • Er wordt intuïtief gewerkt, waardoor een levendige interactie ontstaat. Niemand weet van tevoren precies welke kant het opgaat, en het is voor mij als energietherapeut de kunst om in te spelen op dat wat zich in het moment aandient. Meestal komen we snel en helder tot de kern, om van daaruit samen aan het werk te gaan.
  • Door de bewustwording ontstaat er in het vervolg de mogelijkheid om gezonder met je energie om te gaan.
  • Ik help je te voelen waar je energie vast zit, en vooral ook hoe je het vastzet. Met verschillende technieken en oefeningen zorgen we er vervolgens voor dat je energie weer kan stromen, zodat vastzittende spanningen oplossen.
  • Bijvoorbeeld door ‘eenheid in verbondenheid’: ik voel de spanningen (mentaal, emotioneel of fysiek) van de ander in mijn eigen lichaam, en door het bij mij te laten oplossen, lost het bij de ander ook op.
  • Of door Energy Healing: er begint een duidelijk voelbare energie te stromen, waarin blokkades worden opgeheven. Wie of wat deze energie precies is, of waar deze energie vandaan komt blijft uiteindelijk een mysterie, maar de ervaring van velen is dat het een helende werking heeft.
  • Maar ook met behulp van andere technieken, zoals EMDR, adem-, energie- of klankoefeningen.


Afstandsconsult

Veel mensen hebben al ervaren dat een afstandsbehandeling net zo krachtig is als een behandeling op locatie. Voor energie en bewustzijn maakt het nu eenmaal niet uit of je recht tegenover elkaar zit, of aan de andere kant van de wereld.

Een afstandsconsult kan uitkomst bieden als je om wat voor reden dan ook niet langs kan of wil komen in Haarlem.

De essentie van een afstandsconsult is hetzelfde als van een Persoonlijk consult.

De werkwijze is natuurlijk enigszins anders, aangezien het op afstand is: ik bel je op (Skype is ook mogelijk), en er is alle tijd om in te gaan op je situatie. Hierna volgt de uitgebreide behandeling. Na afloop hebben we weer even telefonisch contact om feedback te geven.